http://www.flickr.com/photos/asjake/114168332/
Send via SMS
lilled(beez)2

november 27, 2006

Haapsalu scarf

Minu Haapsalu sall siis valmis. Kahjuks ei tulnud see nii pikk kui vaja, aga minu kõige väiksemast sõrmusest läheb läbi küll :) Kasutasin esimest korda bambusvardaid ja jõudsin järeldusele, et need mulle üldse ei sobi. Terasest ADDI ringvardad on minu jaoks parimad.



My traditional Haapsalu scarf is done. Unfortunately its not in right length, but it came through my smallest ring: ) . First I used bamboo needles (nr.2,5) but I found that they are not so good as ADDI Circular Turbo needles. Its my opinion.

Posted by Picasa

Sildid: ,

november 14, 2006

My blooming flowers

Minu Zygocactus ehk jõulukaktus on veits imelik. Selle asemel, et uusi lülisid juurde kasvatada, see hoopis muudkui õitseb. Sellel aastal juba neljandat korda. Mina ennem arvasin, et lilled õitsevad ikka kord aastas, aga ju see polegi nii. Ma ei imestaks kui ta detsembris veel viiendatki korda õitsema hakkaks.
Ja see, et Sansevieria ehk havisaba(minu õitsva havisaba pilt kahjuks arvutist kadunud) ja Dieffenbachia(parempoolne pilt) samuti õitsevad, ei osanud ma varem ette kujutadagi, ennem kui nad mul õitsema puhkesid.
Peaaegu kõik minu toalilled kasvavad pottides, mis on salvräti- ja krakleetehnikas minu poolt kaunistatud.



My Zygocactus also known as Christmas Cactus is little bit weird. It have been blooming four times since this year. Before I thought that the flowers blooms only once a year.
I didn't imagine that the Sansevieria(the pic. of my blooming Snake Plant is lost) and the Dieffenbachia(the right pic.) can also bloom before I saw how my flowers burst into bloom.
Almost all my houseplants are in handcrafted flowerpots where I used napkin and crackle techniques.
 Posted by Picasa

november 08, 2006

Hairpin lace

Rahvakunsti Klubis, kus ma kord nädalas käin käsitööd tegemas, tegin ettepaneku õppida hargipitsi. Üritan siis valmis pusida ühe talviselt sooja õlaräti Novita talvenumbrist. Lõngaks on roosa 7 Veljestä.
Hm...poolikuid töid aina koguneb ja koguneb juurde...



Once a week I like to make handcrafts in the Folk Art Club. There I made a suggestion to study hairpin lace. So I try to make one warm winter shawl from Novita fall magazine and I use pink Novita 7 Veljestä yarn.
Posted by Picasa

Sildid: