http://www.flickr.com/photos/asjake/114168332/
Send via SMS
lilled(beez)2

august 30, 2006

Brüssel




Eelmisel nädalal viibisin siis Euroopa pealinnas. Pea on siiamaani täis erinevaid emotsioone ... ja kui hea on ikka olla kodus, Tallinnas, Eestis. Kahjuks, nagu ka eelmisel aastal Amsterdamis, ei näinud ma ka Brüsselis ühtegi lõngapoodi :( Kaupluseid, mis aga müüvad pitse (Belgia on tuntud oma pitside poolest), oli tõeliselt palju. Imestama pani ainult pitside hinnad, mis olid imelikult odavavõitu ( siin juures ma mõtlen tõesti käsitsi valmistatud niplispitsi, mitte masinpitsi). Mulle tundus, et Euroopas hinnatakse sellist peent käsitööd kõrgelt.
Ma arvan, et kui mul õnnestub kunagi ka Brügges ära käia, mis on niplispitsi tõeline linn ja näen ka väikelinna elu, siis mu arvamus Belgiast muutub kõvasti.

Last week I was in the capital of EU. My head is still full of different emotions ... and how good is to be at home. Unfortunately, I didn't see eny yarn shop in Brüssel like in Amsterdam last year. :( But there were many laceshops (Belgium is famous for it's laces). I think that the prices for the real handmade lace were little bit low. I thought that this kind of handwork is more expensive in Europe.
I hope that in the future I can also visit Brügge, which is the real bobbin lace town in Belgium.
Posted by Picasa

Sildid:

august 13, 2006

Bag for my sister.

Ise arvasin, et sel suvel enam kotte ei tee, aga läks ikkagi teisiti. Nimelt, mu õele väga meeldisid minu varem tehtud kotid ja tahtis endale ka ühe. Ei jäänud midagi üle, kui veel üks valmis meisterdada. Kasutasin SW Capri lõnga ja tundub, et kottide tegemisest mul veel pääsu pole. Ema nõuab ka omale nüüd ühte.



Thirst I thought that the blue bag was the last for this summer. But my sister so liked my other bags that also wanted the one. So I did the bag for her and I used SW Capri yarn. Now my mother also demands for one.
Posted by Picasa

Sildid: ,

august 05, 2006

Riga and Jurmala

Ise olen Riias ja Jurmalas käinud väga palju kordi ja kuna ma need kaks linna tunnen väga hästi, korraldasin oma emale, õele ja ta tütrele ekskursiooni. Lätimaal viibisime kokku kolm päeva ja sellest oli täiesti piisav, et korralikult tutvuda sealse elu ja kultuuriga. Ööbisime kaks ööd hotellis Saulite, mida julgen teistelegi soovitada. Loomulikult käisime ka Lidos, kus kulus meil tervelt pool päeva. Ise ka aru ei saanud kui õhtu juba käes oli ja hämaraks hakkas minema. Aga kõhud said täis ja paljudel teistel eestlastel ka, sest neid oli seal üllatavalt palju.
Pettusin natuke vaid Burda poes, sest seekord polnud sealt midagi uut osta.




I have been in Riga and Jurmala for a many times and I know a lot about these two towns. So I organised an excursion to my mother, sister and sister's daughter. We were in Latvia for a three days and it was enough to see its life and culture. We lived in hotel Saulite and I dare to recomment it to the others. And ofcourse we were also in Lido where we spent a half day. There was very great.
I was little bit disappointed because I couldn't buy nothing new from Burda shop.
Posted by Picasa

Sildid: