http://www.flickr.com/photos/asjake/114168332/
Send via SMS
lilled(beez)2

jaanuar 18, 2006

Dana on my lace pillow.

Mitmes blogis olen märganud kiisusid, kes pikutavad oma perenaise näputöö peal. Minu kiisu ka hindab käsitööd ja eriti meeldivad talle minu niplispitsi padjad. Hetkel on padjal minu riiuli teine äärepits, mis loodetavasti täna ka valmis saab. Posted by Picasa

Sildid: ,

jaanuar 10, 2006

Crocheted Afgans

Leidsin täna sellise lingi. Tundub, et raamat on tõlge mingist võõramaa omast. Nii mõnigi tore asi on seal...

jaanuar 08, 2006

Sellised ilusad ajakirjad saadeti mulle Austraaliast. Ostsin need Ebay oksjonilt ja tegelikult arvasin, et nende kohalejõudmine Eestisse võtab väga kaua aega. Aga paar päeva tagasi oli üllatus suur, kui postkastist avastasin teate paki kohta, mis rändas siia vaid natuke üle kahe nädala.

Posted by Picasa

Sildid:

jaanuar 07, 2006

Must sall uuest käsitööajakirjast on peaaegu valmis. Äärepits veel puudu. Kuna avastasin, et Tallinnas pole nr.6,5 ringvardaid, siis pidin need tellima, siis saab äärepitsi ka valmis teha.

Järgmisena tahan heegeldada omale pontso, sain jõuludeks sellised mõnusad pehmed lõngad. Kaua aega otsisin sobivat mustrit, vahepeal mõtlesin, et pean ise hakkama midagi välja mõtlema. Lõpuks leidsin sobiva ühest käsitööfoorumist. Aga kuna pilt kehva, siis peab ikka oma loomingut ka kasutama.
Sellised olid veel minu jõulukingid, mis käsitööga seotud.

Sildid: ,